Aankomst Tenerife

Hoi allemaal!

Na ongeveer 3 weken zijn we dan eindelijk bij onze eerste bestemming: Tenerife. Het is hier heerlijk weer. Dat is wel even anders dan het koude Nederland. Na Brest gingen we naar Finesterra, waar we voor anker gingen liggen. Na wat schoolwerk en sporten op de boot ging de wind weer goed staan en konden we weer verder. Meer dan de helft werd weer zeeziek en ik werd weer helemaal niet ziek, erg chill J. Na een paar dagen werd het heel mooi weer en was bijna iedereen weer van z’n zeeziekte af. Iedereen zat toen buiten en iedereen was vrolijk. Vandaag zagen we eindelijk weer vast land en opeens kwam iedereen roepend de salon in: ‘We mogen zwemmen!’ Iedereen trok snel z’n zwemkleding aan en we gingen zwemmen in het heerlijke water. Daarna even lunchen en daarna kregen we vrije tijd en kregen we onze mobiel weer!

Nu zit ik in een internet café. We mogen zo zelf uiteten gaan en morgen gaan we de El Teide beklimmen.

Ik hoop tot snel!

Liefs vanuit Tenerife

Reacties

Reacties

Veerle

Hey Lint!

Echt super leuke verhalen!!! Fijn dat t goed met je gaat, maar alsnog mis ik je super erg! Nog super veel plezier! HOE VAN JEEE!

ohhhh pa

Ga lekker door

Mariette

Jaloers!! Klinkt als vakantie!! Fijn dat je het zo luk hebt. Blijf lekker genieten X

Oma Conny

Ha Linthe! Mooie foto's van je belevenissen op zee. Je ziet er ontspannen uit, gelukkig heb jij niet zo'n last van zeeziekte, je zat al jong op het water! Leuk dat het goed weer is op Tenerife. Geniet van de mooie Teide met alles eromheen (ik was er nog in mei jl.)
Veel liefs!

Oma Tiktak

Al met al is het een heel byzonder avontuur!
Heerlijk over boord springen en in zee zwemmen is natuurlijk zalig.
Nu de vulkaan op, weer even een hele andere uitdaging.
Fijn dat we zo mee kunnen leven, KUS, Opa en Oma.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!