Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Oooooh pAAA

Zeer vlotte film en weer een ervaring rijker

Oooooh pAAA

Zeer vlotte film weer een ervaring rijker

Carlijne

Mooi verslag Linthe! Wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt!

Manuela

Wat een cool filmpje, alsof je er even bij bent!!! Knap gedaan en wat een geweldige gezinservaring. Bofkontje!!!

Oma Conny

Mooie en leuke film, Linthe!

Papa

Gaaf Linth!

Wela

GEWELDIG!

FJA Belt
reactie op: video San Blas

he weer fff terug naar het grote avontuur

Buurvrouw Joke
reactie op: video San Blas

Een ervaring om nooit te vergeten, moest gisteren nog aan je denken dat ik het zo stoer en fantastisch vond dat je dit kon doen????????mooi filmpje weer dank voor delen

Linthe

Hoi Floor,
natuurlijk mag dat!
Mijn email is lintheatsea@hotmail.com.

floor

Sorry die vraagtekens gingen perongeluk..

floor

Hoi linthe,

Ik wil ook heel erg graag meedoen aan school at sea. Maar ik moet sowieso nog een paar jaartjes wachten???? het is echt heel leuk om dit blog te lezen???????? maar ik heb een vraag; mag ik je email adres weten om je wat vragen te stellen over school at sea? Dat zou heel leuk zijn.

Mirjam en Eli (Fearless)

Wat vreselijk gaaf!!!!!!!

Bartolucci

Leuke film! De SSR was erg leuk om te doen en gaaf om um zo terug te zien.

Happy sailing en groeten, Bart.

Gazelle Gazelle Gazelle

Wow, wat een leuke film. Blijft toch heel stoer met zo'n Small Ship! We bijven nagenieten :D
Sietske

De bruin gebakken mensen uit het verre oosten

Wat een geweldig filmpje!! Daar kunnen wij nog wat van leren! haha! echt zo zie je precies hoe het is gegaan!

Manon (mama Lotte)

Wauw Linthe, wat een superleuke film! Heerlijk om te zien wat jullie allemaal hebben meegemaakt en wat zijn jullie toch een stoere meiden (met ook een stoere kapitein natuurlijk). Prachtig aandenken aan een hele bijzondere tocht, dank je wel! xx Manon

Kapitein Bofkont

Superfilm Linth. Heerlijke herinnering zo, die ik eindeloos kan herbeleven. Thks!!

Wela

Wauw wat een fantastisch filmpje! Wat een belevenis! Stoere, stoere meiden en superkapitein. Hoe kom je toch steeds aan die mooie liedjes?

Opa en Oma T.

Leuke film van een leuk reisje met de 2 matrozen en een kapitein!

mama

Weer een ervaring rijker! Mooi einde van het filmpje, thuis door de sluis!

Leneke en Peter
reactie op: video The end

Dank voor je laatste filmpje. Hebben een half jaar met je meegereisd en meegeleefd. Nu is je vader aan zijn avontuur begonnen en dat vinden we net zo spannend. Dat ga je voor een stuk meebeleven. Heel veel succes ben weer net zo benieuwd !!! Lfs

Gerine (moeder van Douwe)
reactie op: video The end

Lieve Linthe,
Heel erg bedankt voor het delen van je mooie filmpjes. Ik heb er heel erg van genoten. Ook van deze laatste. Ontroerend om te zien welke beelden jij vastlegt.
Het ga je goed en tot de 30e!

Liesbeth (moeder Christiaan)
reactie op: video The end

Lieve Linthe,
Wat mooi om dit laatste filmpje te zien. Het is prachtig en ik krijg weer de kriebels als ik het zie. Het was zo bijzonder om op deze manier al jullie belevenissen te volgen, heel erg bedankt en tot ziens!

Papa
reactie op: video The end

En zo is de cirkel rond. Wat een prachtige ervaring heb ik door jouw filmpjes mee mogen beleven. Ik hou van je en gun je de wereld. En ..... wat ben ik intens blij dat je weer terug bent.

Opa en Oma T.
reactie op: video The end

Wat een prachtige einde-video. We hebben genoten van je reis met School-at-Sea. Dank je wel van je mooie verhalen met foto's en video's.

Wela
reactie op: video The end

Lieve Linthe. Ik ben er even helemaal stil van. Wat een mooi slotfilmpje. Wat prachtig gemaakt met het begin weer terug bij het einde, de veelzeggende muziek en de bijzondere beelden van de 'andere kant ' van de aankomst. Het maakt me ook wat weemoedig hoewel ik intens blij ben dat je veilig thuis bent. Laat dit einde weer een begin zijn van vele mooie levensavonturen.

Rolf, vader van Casper
reactie op: video The end

Lieve Linthe, ik ben een half jaar lang jaloers geweest. Dat ligt niet zo in mijn aard, maar voor jou/jullie maak ik graag een uitzondering. Wat een bijzondere filmpjes kregen we om de zoveel weken! Het was alsof ik een mooi en fantastisch boek las, waarin ik slechts eens in de zoveel tijd mocht lezen. Ik dank je op mijn beurt voor deze ervaring. Tot ziens! Rolf.

freemerika
reactie op: video Home

Prachtig!!!

oooohh pa
reactie op: video Home

Oooohh oooohh
Welkom zu hause

Guido
reactie op: video Home

Briljant filmpje! Welkom thuis!

Oma Tiktak
reactie op: foto

Leuk !

Oma Tiktak
reactie op: foto

Een Leuke schildering ! Heel mooi geworden. Leuk , de namen en dat patrijspoort.

Oma Tiktak
reactie op: foto

Wat enig, die dolfijnen in het wild !
Blijft een leuk dier vooral als ze dat doen.

Guido

Linthe, dank voor je mooie verhalen en wat een mooie reis heb je meegemaakt!!! Geniet van alle herinneringen!

Leneke
reactie op: foto

Geweldige dolfijnenfoto's Linthe ben jij zo snel of is het je toestel. Echt gaaf. Lfs Leneke

Oma Tiktak
reactie op: video Engeland

De video van het schip, de zee en de dolfijnen vind ik machtig mooi ! Prachtig echt prachtig.
Dat zwellen van de zee, zo mooi, dat kan je alleen op een schip meemaken en nog voelen ook. Heerlijk.
Genieten voor een landrot !

Buurvrouw Joke

Lieve Linthe, je bent een bevoorrecht meisje, met een ervaring die je de rest van je leven meedraagt. En wat heb je mooie verhalen geschreven en gefilmd super!! We hebben ervan mee kunnen genieten, je hebt er zelf ook hard voor gewerkt om dit te kunnen doen, trots op je hoor! Ik durf met jou op zee????????Lieve groet, Ab en Joke.

Oma Conny

Lieve Linthe, fijn dat je er weer bent! Wat een hoop indrukken heb je opgedaan, die blijven je altijd bij! Dankzij je verhalen, foto's en films konden wij meegenieten, en kun jij alles opnieuw beleven!
Hoop je snel weer te zien! Liefs!

Wela

Zucht. Prachtig.

Wela

Mooi zo'n laatste avond. Pff indrukwekkend allemaal.

Wela

Lieve Linthe wat heb je, zoiets ingrijpends als thuiskomen na zo'n bijzondere reis, buitengewoon knap gedaan. Je was lief en vol aandacht. Eerlijk en sterk. Je bracht mooie cadeautjes en indrukwekkende verhalen. We zijn allemaal helemaal van slag. En zo ontzettend blij dat je er weer bent. En dankbaar voor jouw mooiste half jaar van je leven.

oooohh pa

In ijmuiden met de scooter nog even langs geweest. Maar je niet gezien vanaf de hoge muur met fietspad wel je regina. Leuk fffff gluren

oooohh pa

Mooi he. Thuis komen. Jammer hè dat er aan zo iets moois en zeldzaams een einde is gekomen. Je houdt in ieder geval je herinneringen en koester ze. Zet alles op een rij en herlees herbeleef alles nog vele malen. Welkom thuis.

oooooh pa

Laatste keer dat ik in bermuda was een eeuwigheid geleden was ik verbaasd over de bloemenmarkt daar. Zie in je filmpje daar weinig van terug. Dolfijnen heb ik toen ook niet gezien.Maar hoe leuk en aardig de wal er gaat niets boven de schoonheid van de zee. Je zult er nog vaak naar terug verlangrn

Leneke

Welkom thuis lieve Linthe heb vanochtend je filmpje van Bermuda en de Azoren bekeken. Prachtig !! Het verhaal zou ik er zo bij kunnen verzinnen. Zie mijn tekening in je kleine reisboekje. Liefs O????

Oma Tiktak
reactie op: video Solobivak

Leuk, zoals je hebt laten zien hoe je daar alleen in het bos een plekje gemaakt hebt. Ik zou het best een beetje griezelig vinden ! Dapper hoor.

oooohh pa
reactie op: video Solobivak

Hoezo solo

Karen, moeder van Amber

Lieve Linthe,
Aan de vooravond van jouw thuiskomst willen wij jou laten weten dat wij ENORM genoten hebben van jouw foto's en natuurlijk films. Wat kun jij dat goed zeg! (misschien kun je er in de toekomst nog wat mee gaan doen...). Wij kenden de verhalen, maar met name jouw films maakten jullie reis voor ons zichtbaar. Prachtig. Namens de hele familie van Amber heel hartelijk dank dat wij mee mochten kijken.

Liesbeth, moeder Christiaan
reactie op: video Solobivak

Lieve Linthe, het is elke keer zo leuk om je filmpjes te bekijken en te zien wat jullie allemaal beleven. Als we straks de verhalen horen hebben we er meteen een beeld bij! Super, dank je wel!

Maarten, vader van Douwe

Onwijs leuk om iets te kunnen zien van wat jullie allemaal gezien en beleefd hebben. Zoals die enorme golven op zee, en hoe de RM dan heen en weer rolt; ziet er behoorlijk heftig uit. Heel erg leuk om te kunnen zien, dank je wel!

Manon (moeder Lotte)
reactie op: video Solobivak

Lieve Linthe, wat een prachtige filmpjes maak je! Als 'thuisblijver' geniet ik volop van de mooie beelden, het geeft een prachtig beeld van wat jullie allemaal meemaken. Dank je wel!!

Linthe

Waarschijnlijk ben je al weer bijna in IJmuiden maar wat een mooie verhalen foto's en filmpjes heb je met ons gedeeld. Dank voor dit avontuur. Op naar het volgende avontuur weer terug in Nederland voor jou. Succes met je nieuwe dromen, plannen en ervaringen. Knuffel manuela

Gerine, moeder van Douwe

Linthe wat maak je prachtige filmpjes!! Echt geweldig om alles te zien en mee te beleven wat jullie hebben meegemaakt!! Super!

Kristel verhouden moeder sam

Wauw....wat super gaaf. Door deze filmpjes weet ik nu een beetje wat jullie allemaal beleeft hebben. Een avontuur om trots op te zijn.super meid!!!

Mariette en Nik

Lieve Linthe, wat een geweldig verhaal weer. Ik geniet iedere keer weer van jouw belevenissen.
Geniet nog even extra van de laatste dagen!!! Wij zien je graag weer terug X

Arnold

Dit lijkt echt het langste feestje dat je mee kunt maken. Had je destijds eigenlijk geaarzeld of je dit echt wilde? Want dit is niet iets wat al jouw leeftijdgenoten ook 'even' doen. Ben erg benieuwd om te horen wat jij zelf het belangrijkste hebt gevonden van al je ervaringen. Of misschien moet dat nog komen! Fijn laatste stuk van je reis, wens ik je.

Oma Tiktak
reactie op: foto

Mooi gereedschap voor de slacht van vis

Oma Tiktak
reactie op: foto

Mooi gereedschap voor de slacht !

Oma Tiktak

Wat had ik uitgekeken naar je blog! Wat leuk dat jouw film voor iedereen vertoond werd! Zeer trots op deze kleindochter. De foto's zijn ook prachtig !
Leuke belevenissen en nu de laatste 3 weken, geniet maar van de zee, de dolfijnen en de wind ! Veel XXX Oma en Opa

ooooooh pa

Bedankt dat we mee mochten genieten van je foto's verhalen en filmpjes als reisgenoten met walbenen wel zien je later

ooooooh pa

Lintje neem je tijd wat in het vat zit verzuurt niet. Vooral zuig je laatste weken in en geniet want het is bijna voorbij. Wat een avontuur

Leneke

Eerst heb ik die prachtige foto van je zee bij Bermuda gefotografeerd met mijn iPadgenomen daar komt een schilderij van lieve Linthe. Kun jij mij een foto sturen van jouw tekening op de Azoren? Een prachtig verhaal, lees dit bij het wakker worden in bed. Je was zo ver weg en de tij was zo lang en nu nu nog maar 3 weken. Hoe voelt dit voor jou? Lieve schat knuffel van mij en Opa Peter

Wela
reactie op: foto

ehh betekent dit.... dat je in de mast zit?!

Wela

Wat een heerlijk verhaal. Wie had kunnen denken dat je even 30 vissen vangt en klaarmaakt voor de bbq, je je eigen filmpjes vertoont op het schoener zeil en je een storm op zee leuk vindt. Dat dolfijnen midden op de oceaan specialer zijn dan in een dolfinarium en de Azoren om meer redenen heel speciaal zijn geworden. We tellen de dagen af en ik verheug me op de verhalen en filmpjes die nog gaan komen, maar vooral om jou te omarmen! Wat een wonderlijke reis van een wonderlijk meisje. Tot gauw.

Papa

Bestemming IJmuiden.... dat klinkt geweldig!! Wij tellen af. Behouden vaart op je laatste tocht stoere.

Henk

Weer eens bekeken. Wat een helemaaltegek filmpje.

Linthe

Zeker weten vond ik hem fan-tas-tisch!!! Echt suuuper bedankt :) xxxxx

freemerika

Cuba leek me al geweldig en jou verhaal bevestigt dat. Ennn droom droom paardrijden op Cuba......

joke rutgers

Lieve Linthe, wat een mooie reisverslagen en foto's....wat een geweldige tijd.....en wat vliegt de tijd, ook dat!! Maak er nog een mooie finale maand van! Liefs Joke Rutgers

ooooh pa

Prima verhaal. Weer een ander soort toerisme dit lezen. Dik vet gaaf.

Arnold
reactie op: foto

Jullie gaan de laatste maand toch zeker sneller slapen? Om nog meer deze fantastische ervaring te beleven?

oooooh pa

Leuk ontspannen feestje. Nooit teveel van dit soort beelden.

Opa Christ van Sam

Erg leuke verhalen,video's en foto's. Zo ben ik ook een beetje op de hoogte van wat Sam allemaal meemaakt, Linthe, bedankt!

Papa

Wat leuk om te lezen dit. Ik reis helemaal mee op cuba.

Wela

Zucht.... geweldig....

Wela

Kan me zo voorstellen dat het weer even wennen was aan boord. En dan 6 uur schoonmaken! Het is toch ongelooflijk dat je dingen kunt zeggen als Ilsa Provencia geen plek om te wonen.... Ik zo niet eens weten hoe het er uitziet! Al die plekken die je nu al hebt leren kennen. Bijzonder.

Wela

Wauw wat gaaf om te lezen. Je ervaringen, in een planning ook kunnen improviseren en iets over jezelf en een andere cultuur leren. Leer ik ook weer van.

wout

Het plezier spat er van af! En wat is Reinoud goed gecast.

Yolanthe

Nou, ik vind hem ook fan-tas-tisch!!! Wat een lol zullen jullie gehad hebben ...

Oma Tiktak
reactie op: foto

Woest romantisch kampvuur !

Oma Tiktak

Hele byzondere ontdekkingsreis was dat om bij die Indianen te komen.
Oef krokodillen, krokodillen! Supergevaarlijke beesten ! Ik kom ze liever niet tegen ! Gelukkig zijn jullie weer heelhuids terug van die reis. Liefs, en geniet maar verder !

Maurice

Lieve Linthe, de brief voor huisgenoten is onderweg, hoop dat je de salon een beetje mooi vind. Mis jullie heel erg, maar ben ook blij dat ik mijn eigen kids gezien heb. Je hebt een superleuke site die past bij een superleuke meid. Ik blijf je volgen! Tot in IJmuiden, groetjes Maurice

arnold

met 9 mannen proberen we zonder voorzitter een moeilijke studie te doen over zelfordening in groepen. Is in anderhalf jaar weinig van terecht gekomen. Vorige week hadden we een professor gevraagd voor te zitten. Ging meteen geweldig. Jij moet ons maar eens komen vertellen hoe jullie besluitvorming ging zonder voorzitter.
Dank voor je verslag, wekt sterke beelden bij me op. Groetjes, Arnold

ohhhh pa

habbele Spanjola, nu voor het echie

ohhhh pa

Nou mijn vraag is beantwoord, de eigen reis. Wat ik niet lees hoe jullie dat gepland hebben, wat jullie wilden zien en waarom en hoe (meeste stemmen gelden?) Of we zien wel waar we terecht komen. Wel spannend allemaal. De Nederlandse handelsgeest zit ook in jullie met afdingen, gratis slaapplaats, eten voor zo weinig mogelijk.....
Het is alweer voorbij en weer een stuk zelfstandigheid opgedaan en overleg met 8 meningen. Die neergeschoten Nederlander was wel een boef hoor. Niets aan verloren. Neem aan dat je ook weer een film(verslag) hebt gemaakt, ervaar dat als het meest leuke. Wat krijg je voor eten voor 3 dollar? Diarreevoedsel? Op naar Cuba, weer een geschiedkundig evenement. Arm, sinds heel kort met minder beperkingen in in- en uitvoer van Amerika. Maar in de praktijk zal je er nu nog niet veel merken schat ik in. Het communisme is daar ook nog niet verdwenen. Ben benieuwd naar je belevenissen daar. Groetjes en tot later dat al weer dichterbij is dan je misschien wenst.

Wela

Ps op het nieuws dat in Panama een Nederlander is neergeschoten .... Tijd om verder te zeilen .....

Wela

Wauw knap gedaan met negen meningen, strak budget er toch zo uitkomen met elkaar. Superzelfstandig. Ik wil wel naar die tenten met echte bedden!

Christ van Lint

Mooi verhaal Linthe, bedankt voor jullie "eigen reis" relaas.

oooooh pa

Je moet me toch eens uitleggen wat je bedoeld met Onze eigen reis is inmiddels begonnen. Zat je tot nu toe in een andere reis? Goed verhaal, veel meegemaakt, jammer van je armbandje maar zulke dingen gebeuren en je kan niet ffff terug om te zoeken. Misschien op een foto nog te zien? Kan je het zelf allemaal nog wel bijhouden, er gebeurt zoveel in een relatief korte periode.

oooooh pa
reactie op: foto

Je bent wel van de prachtige zons ondergangen. Zons opkomst te vroeg>

oooooh pa
reactie op: foto

Vergis ik me of houden we aan de trip ook nog wat anders over? Lekker bruine toet, stralend, en..... leuke jongens.

oooooh pa

Het was weer even geleden dat we van je filmpjes mochten genieten, maar dan was ie er weer, met foto's en een geweldig verhaal. Jullie komen op geweldige plekken, ontmoeten interessante mensen, het enige minder geweldige is niet dat jullie daar een eind voor moeten varen, maar lopen, klauteren, klimmen tot blarens toe. Is natuurlijk wel goed voor de conditie maar wel een beetje te.... Kerstmis op zee, buiten de warmte van je familie. Ik heb het ook menig keer meegemaakt maar het blijft een ander gevoel, geen donkere dagen, geen kerstetalages, geen kerken vol. Je kan het heel leuk hebben maar je mist toch wat en kan daar niet moeilijk over doen. Met oud en nieuw is dat gevoel minder en met een frisse (28 graDEN?) duik in de laoet wel zo leuk en mis je dat domme tv gedoe niet echt. Straks voortgetrokken door treintjes door het Panamakanaal? weer een belevenis en doorsteken naar weer een andere oceaan. Blijf filmen, die beelden zal je later graag terugzien. Doe je best, met je schoolwerk lukt het ook wel en de eindstreep komt er al snel aan. Intussen blijven genieten van het varen, je maatjes en belevenissen. Bedenk dat je wel een hele vet koele trip aan het maken ben. Tot de volgende keer

Christ van Lint
reactie op: foto

Ik ben de Opa van Sam Verhouden en heb genoten van je foto's. Wat een reis hebben jullie, geniet nog maar want voor je het weet is het 18 april! Ik zie weer uit naar de volgende foto's en verhalen. Bedankt!

Wela

Nou wij zitten hier weer met tranen in onze ogen een beetje blij te lachen naar een beeldscherm. Wat een geweldig filmpje!!! at een bijzonder oud en nieuw! Wat een kippenvel beelden, muziek en montage. Dank!

Oma Conny

Wat een hoop nieuwe belevenissen! En spannend allemaal! Heel leuk om alles mee te beleven door je verhalen en foto's! Veel liefs.

linthe

Nee! De krokodil hebben we de dag erna opgegeten, mmm :)

Mama

Wat een heerlijke belevenissen, wat een droomsituatie....alleen, het is echt!!!!! Liefs, mama

Arnold

verrukkelijk filmpje, heerlijk om zo oud en nieuw op en in zee te vieren, fraaie foto's, interessant verhaal, maar moest die krokodil echt alleen voor jullie pret om zeep? Ik was je verhalen al gaan missen. Fijn dat je weer wat gestuurd hebt.

Papa

Wat een heerlijk filmpje