Kerst en Oud & Nieuw

Een kerstboom op het middendek en een skyline aan vuurwerk zucht...

Reacties

Reacties

Papa

Wat een heerlijk filmpje

Arnold

verrukkelijk filmpje, heerlijk om zo oud en nieuw op en in zee te vieren, fraaie foto's, interessant verhaal, maar moest die krokodil echt alleen voor jullie pret om zeep? Ik was je verhalen al gaan missen. Fijn dat je weer wat gestuurd hebt.

linthe

Nee! De krokodil hebben we de dag erna opgegeten, mmm :)

Wela

Nou wij zitten hier weer met tranen in onze ogen een beetje blij te lachen naar een beeldscherm. Wat een geweldig filmpje!!! at een bijzonder oud en nieuw! Wat een kippenvel beelden, muziek en montage. Dank!

oooooh pa

Het was weer even geleden dat we van je filmpjes mochten genieten, maar dan was ie er weer, met foto's en een geweldig verhaal. Jullie komen op geweldige plekken, ontmoeten interessante mensen, het enige minder geweldige is niet dat jullie daar een eind voor moeten varen, maar lopen, klauteren, klimmen tot blarens toe. Is natuurlijk wel goed voor de conditie maar wel een beetje te.... Kerstmis op zee, buiten de warmte van je familie. Ik heb het ook menig keer meegemaakt maar het blijft een ander gevoel, geen donkere dagen, geen kerstetalages, geen kerken vol. Je kan het heel leuk hebben maar je mist toch wat en kan daar niet moeilijk over doen. Met oud en nieuw is dat gevoel minder en met een frisse (28 graDEN?) duik in de laoet wel zo leuk en mis je dat domme tv gedoe niet echt. Straks voortgetrokken door treintjes door het Panamakanaal? weer een belevenis en doorsteken naar weer een andere oceaan. Blijf filmen, die beelden zal je later graag terugzien. Doe je best, met je schoolwerk lukt het ook wel en de eindstreep komt er al snel aan. Intussen blijven genieten van het varen, je maatjes en belevenissen. Bedenk dat je wel een hele vet koele trip aan het maken ben. Tot de volgende keer

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!